SENZATIONAL! Elodia are cont pe hi5

Written on vineri, noiembrie 16, 2007 by Darie Ionut Alin

Incredibil cat de departe a ajuns treaba asta cu Elodia. Are parte de o mediatizare mai mare decat Andreea Marin si Mihaela Radulescu la un loc. Cred ca daca va fi gasita, va fi asaltata de reviste pentru shooting-uri.
Dupa 60 si ceva de episoade pe la OTV dupa ce a aparut o balada cu Elodia, galeria nu stiu carei echipe ia dedicat un cantec... si cine stie ca a mai aparut ca nu m-a interesat...acum aceasta are cont pe hi5.

Aici aveti profilul ei.

via

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

  1. Anonim |

    Nu mai poooooooooooooot cu Eloooooooodiaaaaaaaaaaaaa!!! :((((((((((((((((((

  2. Anonim |

    Din pacate astea-s vedetele actuale..cele care tin primele pagini din ziare. Si mai grav, nu are numai elodia, si-a facut si cioaca :)))))))
    Daca o sa cauti bine, dai si de Base pe acolo, de iliescu daca nu ma insel..si mai sunt...monica&iri..ioai..

  3. Anonim |

    Cred ca otv -ul vrea sa bata recordul serialului "Tanar si nelinistit". Daca stau bine sa ma gandesc , chiar daca la numarul de episoade inca nu au reusit, dar la mediocritate cu siguranta. Cum sa inviti in emisiune unu' ca Lazarus care este un copil retardat ce se joaca de-a "nenea politaiul" si sa il lasi sa vorbeasca pe un post public? Asta ca sa nu mai zic de fetele care sunt invitate si care fiecare stie cate ceva in legatura cu Elodia. Dar aceste fete nu stiu nici sa vorbeasca, de a scrie nici nu se pune problema. Cred ca is fete ce d-nul Diaconescu le culege de pe centura...dar ele stiu ceva despre Elodia!!! si lumea le asculta. dar c.n.a- ul nu vede? Sau primeste destul ca sa inchida ochii? E jenant ce se intampla la otv...fiinte care se pretind oameni vin in direct si crezand ca spun lucruri inteligente scot sunete deranjante care un om cu un iq normal nu le poate considera cuvinte.

  4. Anonim |

    superficial contacting fellow hindrance doecke narcotics libdex pathogenic reps mingde unported
    semelokertes marchimundui

Trimiteți un comentariu