Jos cenzura !!!

Written on vineri, octombrie 26, 2007 by Darie Ionut Alin



In urma cu ceva timp publicam un articol cu acelasi nume : "Jos cenzura" . Acum vin si cu un exemplu concret referitor la acel articol pe care il puteti citi aici.

Pe un blog, cineva publica un articol in care se face referire la mine. (aici). Un articol fara sens, pe care nu-l intelege nimeni, doar cei 3 implicati, adica eu, Zoso si respectivul care a scris articolul. Scriu un comentariu in care incerc sa- i explic cum sta treaba cu articolul lui, el imi da un raspuns si pentru ca el o tinea pe a lui incerc sa mai scriu un comentariu in care-i explic cu lux de amanunte ca a inteles gresit si ca nu avea dreptate in ceea ce spune. Dau sa-l public si ...si ...comentariul nu apare pe blog deoarece autorul si-a dat seama ca a inteles gresit si nu vroia sa pice prost in fata cititorilor.

Mai scriu un comentariu in care-i spun ca nu a fost corect faptul ca nu mi-a publicat parerea anterioara. Binenteles ca nici acest comentariu nu apare, dar puteti vedea in pozele de mai sus adevarul. In prima poza aveti comentariul meu inainte de moderare, iar in cea de-a doua poza dupa moderare.

Asa ca domnu' administrator al blogului cu pricina, nu mai publicati doar comentarile care va convin, ca nu asta e ideea unui blog.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed