Emigrez in Canada

Written on joi, noiembrie 15, 2007 by Darie Ionut Alin

Sunt momente cand, vazand cata prostie ne inconjoara iti vine sa emigrezi. Dar pentru ca nu poti sa pleci asa pur si simplu te gandesti ca traiesti in Romania si te resemnezi.

Acum sa vin si cu un exemplu petrecut azi ...in Romania....Arges....Pitesti....Magazin Fortuna. Vad in vitrina un obiect (e cadou nu dezvalui) si ii cer vanza....idioatei sa-mi arate mai multe modele. Draguta, amabila imi prezinta 2 modele numai pe cel care vroiam nu. Mi-a explicat ca e prea in spate in vitrina si nu poate sa dea niste cutii la o parte pentru a-l lua. Nicio problema zic...o sa ma uit prin vitrina. Studiez cele 2 modele, studiez si modelul din vitrina si ma decid....il vreau pe cel din vitrina. Ii spun vanzatoarei ce vreau si ii cer sa mi-l impacheteze. La care idioata "nu pot sa-ti dau modelul ala, daca vrei iei din cele doua".
"Ce maaa?" zic eu "pai cum asa?".
Ea: pai nu stau eu sa scot cutiile pentru 130 mii
Eu: pai faceti-l 500 mii si scoteti-l
Ea: ?!?!???!!!!?!?! (ea stie ce a zis)
Eu: pai la ce le mai expuneti daca nu le vindeti?
Ea o tinea pe a ei ca nu mi-l da. I-am zis ca nu e sanatoasa, m-am inchinat in fata prostiei ei si am zis Doamne fereste. Norocul ei ca eram cu prietena ca altfel povestea se termina cu totul altfel.

Ce sa mai zic ...traim in romania (cu "r" mic, la fel ca unele persoane din tara asta)

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. . |

    Nu stiu cat m-as fi mentinut calm in fata retardatei, dar un lucru era cert. reclamatia cu foarte mare tam-tam. ce tampita..
    imi aduce aminte de o casiera de la metrou care nu a vrut sa imi primeasca monede de 10 bani pe nici un motiv si cand m-am luat puternic de ea la modul cu intrebari rastite daca sunt monedele in circulatie este obligata, a venit un pusti mai mic ca mine sa ma dea afara de la metrou ca altfel cheama politia. Nu urlam, nu faceam nimic, decat o laut pe aia la rost. Tampita s-a panicat, a apasat ceva buton si a inceput alarma vietzii sa urle. A venit politia, am explicat si totul s-a linistit. Dar am si facut-o de rahat. Era fain sa ceara ala din reclama de la Altex cu halatul obiectul din vitrina cel mai din spate, sau vreun nebun la cap ;))

  2. Şoferul de Taxi (Admin.) |

    Interesantă intamplare, dar nu e singulară. Te asigur că sunt o grămadă de oameni gripaţi la creier. Şi nici măcar asta nu ar fi o problemă prea mare. Problema e că au slujbe care implică relaţionare cu oamenii. Brrr... Şi-atunci oare să nu gândeşti ca Istodor (Academia Caţavencu) la finalul fiecărei rubrici "Cronică de om": muriţi!?
    Apropo, ţi-am pus link la mine-n blog...

Trimiteți un comentariu