Romanul s-a nascut.....blogger

Written on luni, octombrie 22, 2007 by Darie Ionut Alin

Toata lumea ştie ca romanul s-a nascut poet, ca tot romanul e politician, ca orice roman se pricepe la fotbal si, mai nou, tot romanul are blog.
E o moda care a cuprins pe mai tot utilizatorul de net care are cateva noţiuni elementare , nu doar messenger, site-uri de matrimoniale sau jocuri în multiplayer.
Oricine doreşte, fie ca are ceva de spus sau nu, fie ca are ceva de arătat sau nu, în maxim 5 minute este proprietarul unui blog. Nu zic ca ar fi ceva rău în asta, nu, Doamne fereşte, rău este ca majoritatea îl abandonează după o săptămîna sau doua, deoarece vad ca numărul de vizitatori este foarte mic. Toata lumea vrea sa fie primul în top, iar cand vezi ca poziţia ta intr-un anumit top rămîne neschimbata, incepi sa te intrebi cum reusesc altii de au sute sau chiar mii de vizitatori pe zi.

Nu cred ca sunt cel mai în masura sa dau sfaturi, sunt alţii mult mai pricepuţi în ale blogging-ului decît mine, dar pot sa spun un singur lucru: PERSEVERATI. Sau dacă renuntati definitiv la blog, stergeti-l.

Îmi aduc aminte la început, cand aveam 40 de vizitatori pe săptămîna, dintre care 20 eram eu:). Dar am continuat sa postez ceea ce mai interesa si pasiona pe mine si anume fotografia si photoshop-ul. Am venit cu idei noi, cu iniţiative, iar acum cifrele s-au schimbat puţin.

Asa ca toţi cei care aveti un blog si nu va mai ocupati de el faceti cumva sa dispară. Pentru ca, facînd o comparatie cu o maşina nouă pe care o cumperi, la început eşti bucuros, mîndru, te joci cu toate butoanele, lumea o admira, dar dacă o laşi ceva vreme fără sa o ingrijesti nimeni nu se va mai uita la ea.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Anonim |

    De ce sa il stearga daca nu se mai ocupa de el? Poate candva il va redeschide. Este o prostie sa il inchizi doar pentru ca nu mai ai timp de el. Vechimea unei pagini html este un factor luat in considerare de catre motoarele de cautare. Daca eu as vrea sa investesc ca sa imi fac un site cu scopul de a scoate profit, cea mai buna investitie este sa cumpar un blog abandonat, pentru ca vine deja cu o parte din munca facuta. Acelasi lucru este valabil si daca nu mai ai timp de blog-ul tau. Poate candva il redeschizi. Prostia este cand nu vrei decat profit la blog-ul tau, atunci nu vei avea succes in cele mai multe cazuri sau daca vei avea trebuie sa stii lucruri pe care 95% din bloggerii romani pur si simplu nu le stiu si nici nu se sinchisesc sa le afle. Ideea e simpla: fa-ti blog daca vrei sa pui o parte din tine in el. Blog-ul a aparut ca o necesitate de jurnal si asta si este practic in baze. In blog-ul personal tre sa apara detalii personale, daca faci blog despre tehnologie sa apare lucruri interesante pentru cei ce cauta tehnologie e one way to go dar asta vine iar cu necesitatea de a cunoaste unele lucuri pentru a genera profit. Daca in schimb pui ce chestii iti plac tie, ce ai mai vazut etc, o sa creasca cu timpul si numarul vizitatorilor si a profitului fara sa iti dai seama de ce. Deja, faptul ca blog-ul este de be blogspot e un imens avantaj ca blog free si o sa fie mai usor de crescut decat altele.

Trimiteți un comentariu