Se inchide OTV

Written on miercuri, octombrie 10, 2007 by Darie Ionut Alin


Postul lui Dan Diaconescu va trebui sa-si intrerupa programul, timp de trei ore, maine, in urma unei decizii a Consiliului National al Audiovizualului.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa intrerupa emisia postului OTV pentru trei ore in ziua de joi, 11 octombrie (intre 18.00 si 21.00), deoarece in emisiunea „Dan Diaconescu direct”, difuzata pe 23 septembrie, un copil de 6 ani a fost prezent in studio alaturi de tatal sau si chestionat de moderator in legatura cu diparitia mamei lui.

Este pentru a doua oara in acest an cand postul lui Dan Diaconescu primeste somatia de intrerupere a programului timp de trei ore. Potrivit Legii audiovizualului, daca OTV va continua sa incalce directivele forului, risca sa-i fie redusa perioada de valabilitate a licentei sau chiar sa o piarda.

Emisia postului OTV a mai fost intrerupta anul acesta de inca patru ori, ca urmare a deciziei CNA, cate 10 minute. In decursul acestui an, OTV a primit 25 de amenzi de la CNA, in valoare de 335.000 de lei.

sursa:infoportal.ro

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Anonim |

    Hai si tu! http://www.craiovablog.org/2007/10/10/anti-emo.html

  2. Anonim |

    Pai e unul din cele mai de rahat posturi pe care le avem in Romania. Daca nu, chiar cel mi de rahat. Nu pot sa-l suport pe Diaconescu si televiziunea lui tampita,

Trimiteți un comentariu