Wood

Written on marți, octombrie 09, 2007 by Darie Ionut Alin



If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Anonim |

    www.ioanchirila.ro premiază cea mai bună fotografie a unui amator

    Bucureşti, 9 octombrie 2007 - Sub titlul de „Fotografia săptămânii", Premiile Ioan Chirilă lansează un concurs pentru cei pasionaţi de fotografie. Provocarea se adresează tuturor celor care au curajul de a pune mâna pe o cameră foto şi de a arăta tuturor rezultatul. Concursul se va desfăşura până pe 25 noiembrie şi este arbitrat de doi profesionişti: Cristi Preda, cel mai cunoscut fotograf sportiv din România şi Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai reprezentativi şi mai bine cotaţi artişti fotografi ai momentului.

    Sportul nu înseamnă doar stadion, patroni, vedete, premii sau medalii. Sportul înseamnă pasiune, poftă şi plăcerea jocului, efort şi dorinţă de a câştiga. Găseşte cel mai potrivit atribut, cel mai bun unghi, cea mai bună locaţie. Dorinţa noastră este de a dezvolta o altă perspectivă asupra fotografiei de sport. În spiritul patriarhului gazetăriei sportive româneşti, imaginile ar trebui să îmbine sportul cu arta.

    Fotografiile vor trebui trimise la foto@ioanchirila.ro. Ele vor fi postate într-o galerie multimedia interactivă, unde vizitatorii au ocazia de a le nota. La sfârşitul fiecărei săptămâni, fotografia cea mai reusita va fi premiata de catre URSUS, sponsorul principal al Premiilor Ioan Chirila, cu cate doua baxuri de bere si un set de pahare cu un design special. Fotografiile castigatoare vor apărea pe ediţia on­­-line a unuia dintre cele mai cunoscute cotidiane române şti, cu link către blogul s au site-ul concurentului. La sfârşitul campaniei, dintre fotografiile câştigătoare în fiecare săptămână, cei doi arbitri vor alege "the lucky one". Câştigătorul va primi un premiu surpriză, din tehnologia IT.

    De asemenea, site-ul www.ioanchirila.ro va începe să fie mai activ, prin textele propuse pentru secţiunea „Talentul anului" ce vor fi postate pe site de astăzi, 9 octombrie. Juriul este cel care va dezbate şi va premia pe cel sau cea care va dovedi prin comentariile sale sportive că este un urmaş demn al „marelui cronicar". Din dorinţa de a încuraja jurnalismului sportiv, URSUS este cel care pune în joc premiile secţiunilor din competiţie. Această iniţiativă vine în completarea acţiunilor anterioare ale URSUS printre care se numără „Dinastia Campionilor" şi „Învingători pentru Romania", proiecte ce au vizat deopotrivă sportivi romani de carieră şi jurnalişti talentaţi.

    „URSUS a făcut un scop în sine din a celebra momentele de succes ale romanilor, iar aceasta este o ocazie ideală. Sportul romanesc are nevoie atat de succese din randul sportivilor, cat şi de succese din randul jurnaliştilor, motiv pentru care salutăm iniţiativa Premiilor Ioan Chirilă de a premia excelenţa jurnalistică.", a declarat Mugur Nicolae, Brand Manager URSUS.

    Vizitatorii siteul www.ioanchirila.ro, se vor putea bucura de întregistrări audio şi video cu marele cronicar, precum si de comentariile „la cald" ale jurnalistilor sportivi de marca. O galerie foto cu Ioan Chirilă alături de personalităţi de marcă: Ilie Năstase, Nicolae Dobrin, Mircea Lucescu, Rică Răducanu şi echipa Rapid Bucureşti, Ion Ţiriac, Bela Karoly, Nadia Comăneci, Eugen Barbu sau Fănuş Neagu. Cunoscuţi editorialişti vor împărtăşi opiniile lor despre cele mai proaspete evenimente, în timp ce secţiunea de ştiri sportive va fi actualizată zilnic.

  2. Gabriela |

    e nefocalizata, si f neclara, iar incadrarea ar fi mers si cu coltul din de jos al lemnului ;)

Trimiteți un comentariu