INCREDIBIL !!! ZIUA ARE 16 ORE !!!

Written on joi, august 30, 2007 by Darie Ionut Alin

Nu doar persoanele mai în vârstă, ci şi tinerii au senzaţia că totul s-a accelerat excesiv. Ieri a fost revelionul, în scurt timp e Pastele şi puţin mai încolo Crăciunul. Acest sentiment este iluzoriu, sau are o bază reală?

Prin rezonanţa Schumann se poate da o explicaţie. Fizicianul german W.O. Schumann a constatat în 1952 că Pamântul este încercuit de un câmp electromagnetic puternic, care se formează în partea inferioară a ionosferei, la aproximativ 100 km deasupra noastră. Acest câmp are o rezonanţă (denumită rezonanţa Schumann ), aproximativ egală cu 7,83 pulsaţii pe secundă.

Este ca un fel de memorie, responsabilă de echilibrul biosferei, mediu natural de care depind toate formele de viaţă. S-a verificat că toate vertebratele şi creierul nostru au aceeaşi frecvenţă de 7,83 hertz.

Empiric s-a făcut constatarea că nu putem fi sănătoşi în afara acestei frecvenţe biologice naturale. Când astronauţii ieşeau în călătorii spaţiale, ieşeau din rezonanţa Schumann şi se îmbolnăveau. Dacă erau supuşi acţiunii unui simulator Schumann, îşi recuperau echilibrul şi sănătatea. De mii de ani, bătăile inimii Pământului au avut această frecvenţă de pulsaţii şi viaţa s-a dezvoltat într-un relativ echilibru ecologic. Se pare că începând din anii 80, şi ceva mai accentuat din anii 90, această frecvenţă a trecut de la 7,83 la 11 şi 13 hertz.

Inima planetei s-a dereglat. Ca urmare, au apărut dezechilibre ecologice: perturbaţii climatice, activitate vulcanica crescândă, mari tensiuni în conflicte mondiale, creşterea generală a comportamentelor deviate la oameni, etc. Datorită acestei accelerări generale, o zi de 24 de ore este percepută ca având doar 16. Din această cauză, percepţia că totul se desfăşoară prea repede nu este iluzorie. Ar avea bază reală în această schimbare a rezonanţei Schumann.

Voi ce parere aveti? Eu cred ca este adevarat. (scuze pentru articolul in care am repetat acelasi paragraf)

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

 1. deni |

  De ce ai scris de mai multe ori acelasi lucru?

 2. Tibi |

  accelerare gravitationala
  www.cetateasuceava.ro/tibi-suceava/

 3. Marius |

  Da, foarte interesant, dar ma miram si eu de ce ai scris acelasi lucru :D

 4. Anonim |

  si eu am auzit de acest lucru si la inceput Nu Am Vrut sa cred, dar acum sunt foarte convinsa de asta, dupa cautari amanuntite

Trimiteți un comentariu