Cladire parasita

Written on duminică, august 05, 2007 by Darie Ionut Alin



If you enjoyed this post Subscribe to our feed

5 Comments

  1. Unknown |

    salut!
    dragutz blogul desi deocamdata cam putine fotografii.

    te-am adaugat in blogroll

    www.ataraxisld.com

  2. . |

    Salut. fain blogul tau, ai intrat la mine in bookmark-urile browser-ului. Recomandarea mea e cu trecerea timpului sa incerci sa postezi fotografii un pic mai rar, dar mai atent facute. Ai idei faine, dar parca esti blocat pe butonul de upload :) . Faina cea cu cladirea parasita, are o cromatica buna, dar iti recomand arhitectural vb sa nu mai tai din baza cladirilor in fotografii. O saptamana buna si astept sa arunci un ochi si pe la mine ;)

  3. Darie Ionut Alin |

    Pentru Ataraxis: Merci pentru apreciere dar blogul este lansat de o luna si ceva si am deja 40 de fotografii. Daca ar fi sa postez tot ceea ce am, as pune 5 fotografii pe zi, dar le selectez doar pe cele care consider ca merita. Numai bine !

  4. Darie Ionut Alin |

    Pentru Octavian: Merci pentru apreciere.Nu am taiat din cladire asa am facut poza, am taiat din partea de sus. Oricum merci pentru recomandare o sa tin cont cand mai fac o poza. In legatura cu frecventa postarilor, eu il updatez zilnic fie cu poze, stiri, pareri sau mai stiu eu ce.Cred ca e mai bine asa deoarece de cate ori intri, vezi ca cineva isi da interesul si lucreaza la acel blog.Foarte frumoase si pozele tale.Te-am adaugat la favorite. Numai bine !

  5. Unknown |

    cred ca m-am exprimat gresit. bifez parerea lui Octavian, mai putine si mai bune.

    eu am avut senzatia asta probabil pentru ca din moment ce ii spui photoblog ma asteptam sa fie doar fotografii ori la o fotografie sunt inca 5 post-uri cu stiri si alte treburi.

    deci incearca sa te incadrezi fie intr-un foto-blog, fie intr-un blog general/personal (cum am eu -- salata generala :D ).

    deasemenea, recomand semnatura fotografiei un pic mai clara, eventual si un site web sau un email merita adaugat.

    poti sa mai incerci si incadrarea intr-o "rama" neagra... da un plus de elegantza.

    toate cele bune si poze minunate sa faci!!

Trimiteți un comentariu