Nokia N95: telefonul media al anului 2007-2008

Written on joi, august 23, 2007 by Darie Ionut Alin


Nokia a anuntat astazi desemnarea computerului multimedia Nokia N95 drept Telefonul Media al Anului 2007-2008 in Europa de catre European Imaging and Sound Association (EISA), una dintre cele mai importante asociatii de presa cu profil electronic.


Referitor la acest premiu, organizatia EISA a declarat ca terminalul N95 s-a remarcat in principal prin faptul ca dispune de 'toate functiile pe care si le-ar putea dori cineva de la un dispozitiv mobil.' In plus, in acordarea premiului, juriul a precizat ca 'terminalul Nokia 95 nu este doar un simplu telefon sau un simbol al statului social; Nokia N95 este in primul rand un instrument de comunicare de generatie viitoare - modalitatea ideala de a fi mereu implicat si conectat la lumea din jur.


Printre functiile dispozitivului Nokia N95 luate in calcul de juriu se numara sistemul de navigatie GPS, camera de 5 megapxeli cu tehnologie optica de la Carl Zeiss si capabilitatile de inregistrare video in format MPEG4, cu pana la 30 de cadre pe secunda. EISA a remarcat de asemenea vitezele mari de transfer de date, de pana la 3,5 Mb/s, browser-ul web avansat, capabilitatile Wi-Fi, slotul pentru cartele microSD si compatibilitatea cu numeroase formate muzicale. [sursa:news.ro]

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Anonim |

    Gata, am facut si eu!
    Spor la articole

Trimiteți un comentariu