Plec lumee !!!

Written on marți, august 14, 2007 by Darie Ionut Alin



Maine dimineata plec la Sibiu. Vreau sa vad Sibiul asa ca maine ma urc in masina si am fugit la Sibiu. M-am gandit sa mai fac, cateva opriri pe laValcea, Manastirea Cotmeana, Manastirea Cozia, etc. (tot ce e de vizitat). Nu stiu cand ma intorc, in principiu joi sunt acasa, dar cine stie. : )

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

  1. Florin |

    Cati bani ai cheltuit la Prohova si acum la Sibiu mai bine dai o fuga la mare,macar se merita..astea le poti vizita si la iarna..

  2. Florin |

    Eu astept poze pe blog s-a vad daca se potrivesc cu ale mele (bine alea cu manastirile)...drum bun si mergi cu 50km/h ca poate ma bagi sofer.

  3. Anonim |

    sal'tare!

    am bagat de seama ca-s in blogroll-ul tau. multam!

    dupa cum ai vazut in blog, eu recomand direct blogurile care-mi plac, fara a le adauga la favorite... :-(

    pentru moment, blogul meu e in vacanta iar eu in concediu. imediat ce voi avea acces la mai mult decat cateva minute pe zi de electricitate, intorc serviciul. iau eu neavand acces facil la electricitate.

    cu gratitudine anticipata,

    ANDREI

  4. Florin |

    Propunere..ce iti zic in continuare nu e legat de excuriile tale de absolut nimic...Pentru utilizatorii de messenger..daca ai putea sa publici si tu ceva legat de utilizatori.Pe mine ma streseaza toti care se intorc de la mare,munte,strainatate si altele ajung acasa si isi pun cele mai tari poze sa faca in ciuda celorlalti cat de bine sa-au distrat ei(mai pleaca omu dar cand ajunge acasa nu trebuie sa se laude ca a fost nustiu unde si ce a facut,sincer asa sunt eu,plec si cand ajung acasa nu ma laud, tin pozele pentru mine).As fi recunoscator daca ai putea sa publici ceva legat de utilizatorii fitosi de messenger.

Trimiteți un comentariu