Nesimtire !!! varianta de astazi

Written on joi, septembrie 06, 2007 by Darie Ionut Alin

Astazi din nou in fata aceluiasi cabinet oftalmologic. In fata noastra 3 persoane. Ne asezam frumos pe o bancuta (ca toata lumea) si astaptam randul. Peste cateva minute apare o "doamna" care trece pe langa noi si da sa intre in cabinet. Usa fiind inchisa nu reuseste si cu o nesimtire grasa, se aseaza in fata usii si implicit in fata tuturor.

Urmeaza o haita de 3 babe, care vin, se duc direct la usa cabinetului si se aseaza la coada, in fata tuturor bineinteles. La un momentdat unu din cei care erau printre primii veniti se enerveaza si le zice sa sta la coada. "Doamna" si haita stramba din nas, comenteaza putin si pana la urma se aseaza pe bancute undeva mai in spare.

Acum apare un baiat de 17-19 ani, care foarte politicos intreaba daca poate si el sa intre pe usa care ducea spre cabinet, dar si spre alte cabinete. Nu cred ca a apucat sa termine ce avea de spus (cu toate ca a aratat ca vrea sa se duca in directia opusa cabinetului) la care una dintre babe sare ca arsa : " Da stai ma baiatule si tu la coada cum sta toata lumea, tu nu vezi ce e aici."

Baiatul din prea mult bun simt se retrage in spatele tuturor si asteapta la coada.

Eu cand am vazut cata ipocrizie si cata nesimtire se ascunde intr-o femeie de varsta ei am plecat afara sa-mi revin.

Din fericire eu nu prea am avut ocazia sa stau la cozi dar cred ca ati patit si voi destule astfel de intamplari.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

5 Comments

  1. Cabron |

    asta e data naibii , nu suport babeleX(

  2. Florin |

    In locul tau sti ce faceam...ii dadeam cap in cap pe toti si dupaia fugeam afara sa bag un pachet de tigari..ca trebuia sa o iau la fuga.

  3. Anonim |

    Daca toti ar lua atitudine, nu ar mai face nici babele atatea figuri!
    Daca sunt batrane, nu mai au timp sa astepte la coada?

  4. Anonim |

    Nu stiu daca tine de varsta, categorie, clasa...etc blabla. Tine pur si simplu de un minim de bun simt si respect reciproc. Cu atat mai trist cu cat acea persoana este mai inaintata in varsta. Cat despre caracteristici de genul ipocrizie, perfiditate..etc este plin. Construiesc esee despre etica niste persoane a caror moralitate este indoielnica. Asta in toate categoriile si clasele sociale...inclusiv clerica... Nu stiu ce ai putea face in astfel de situatii in afara de un pachet de nervi si cearta cu neamurile proaste..dar cred ca altfel nici nu baga la cap. Numai bine!

  5. Anonim |

    se spune nesimtire crasa nu grasa taranule prostule analfabetule nu mai scrie pe internet ca esti piele

Trimiteți un comentariu