Pick-Up, cea mai nouă versiune de caroserie pentru Logan

Written on marți, septembrie 11, 2007 by Darie Ionut AlinDacia a oferit primele fotografii şi informaţii despre cel mai nou model al mărcii, Logan Pick-Up. Acesta se alătură familiei de modele Logan, familie care cuprinde deja o berlină, un break şi o versiune utilitară. Produs la uzina de la Mioveni, Logan Pick-Up a fost conceput pentru a răspunde aşteptărilor unei categorii largi de utilizatori, de la micii antreprenori şi comercianţi până la clienţii aflaţi în căutarea unui vehicul pentru escapade în timpul liber.

sursa.autof1.ro
Ce sa zic ... mandru ca lucrez la Dacia. Astept sa vad noua varianta de Logan care, din cate se aude va fi ceva mai mica decat varianta actuala.

Cei de la gsp.ro o prezinata ca fiind Renault Sandero

Special pentru piaţa sud-americană, Renault a conceput modelul Sandero, primul model realizat de marca franceză în afara Europei. Acesta este însă foarte important pentru România, întrucît va apărea din 2008 şi în gama Dacia. Cu toate acestea, Sandero nu a fost expus la Salonul Auto de la Frankfurt nici la standul Renault, nici la Dacia.

sursa:gsp.ro

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

 1. silviu |

  este chiar misto pick-upul. Sti cumva cat o sa coste si cand o sa iasa .

 2. Darie Ionut Alin |

  Imi pare rau dar nu stiu nici cat costa nici cand apare.

 3. Drakudemine |

  Adevarul este ca la urma urmei tot logan este. Sunt masini mult mai bune la acelasi pret. Parerea mea

 4. Florin |

  Ati-Logan.va multumesc

Trimiteți un comentariu