Despre Puisorul Cufurit, alias Andu

Written on vineri, septembrie 14, 2007 by puisorul cufurit

Citeam Blogu' lu' AiD si am aflat, intr-o buna zi cu soare, ca accepta colaboratori, iar ideea mi-a suras candid.

Am solicitat si am primit invitatie, iar acum voi scrie cate ceva despre mine, c-asa-i frumos, sa te prezinti.

Andrei Stanca, alias Puisorul Cufurit, imi pare bine de cunostiinta. Sunt student in anul IV la o facultate despre care batranii de la sate, dupa cateva clipe de confuzie, isi dau cu parerea ca se ocupa cu "vindecarea capului". Sunt un mare "antipatizant" al unor categorii sociale pe care nu vreau sa le mentionez aici, pentru a nu face afirmatii discriminatorii. Urasc manelele si iubesc rock-ul si folk-ul.

Nu dorm in pijamale, pentru ca mi se pare o costumatie de pensionar. Nu ma uit la televizor decat la Carcotasi, Mircea Badea si fotbal. Pe stadion n-as calca nici mort. De cateva zile ii chinui pe cei cu care locuiesc cu acorduri de chitara fara nicio noima, pentru ca mi-am cumparat instrumentu' si habar n-am sa cant la el.

Nu ma visez om de afaceri si nici casatorit c-un fotomodel. Imi petrec vacantele in Bucovina si umblu teleleu cat e ziua de lunga. Imi place sa citesc, si incerc pe cat posibil sa evit cartile proaste sau mediocre, pentru ca viata si asa e prea scurta si nu ne-ar ajunge sa citim nici macar un sfert din cartile cu adevarat bune care au fost scrise pana acum.

Din cand in cand mai beau cu prietenii, bere, vin, vodka, dar nu stiu cum se face ca-i cam duc eu pe altii acasa, ii imbrac in pijamale si ii culc in pat. Stai linistit, prietene, nu-ti dau numele "pe post", cine stie cand iti vine randul la carat.

Iubesc calatoriile fara bagaje si le urasc pe alea cu bagaje. Dezvolt usor obsesii, nu suport ideea de bucatarie, prin urmare voi fi fericitul posesor al unei neveste condamnate la gatit. Voi face in schimb curatenie prin casa. Am in mine un dram de misoginism, dar relatia dintre mine si el (misoginismul) e asemanatoare cu cea dintre cal si calaret, eu fiind, bineinteles, calaretul.

Si, ca sa nu plictisesc enorm audienta, ma retrag aici, urandu-va bafta voua si "La multi ani!" lui Ionut.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

  1. Alex |

    Bun venit si bafta cu posturile. Apropo, ce inseamna 'cufurit'? ;)

  2. Anonim |

    Cufureala intervine atunci cand o persoana mananca mere cu iaurt sau lapte cu bere. ;)

  3. Darie Ionut Alin |

    Bine ai venit Andu ! Ma bucur ca te-ai alaturat echipei noastre. Frumoasa explicatia pt cufurit :))
    Acum .... sanatate si la cat mai multe posturi frumoase.

  4. Florin |

    "Pai ce sa zic" Bine te-am gasit p'aici..cat mai multe postari interesante(nu meciuri ca pot sa ma uit si pe pro-sport..sincer nu ma intereseaza nimic despre meciuri)..ca daca te-ai apuca sa scii despre meciuri o sa-l rogi pe IonutZ sa faca vre-o 8-9 bloguri sa incapa::))

Trimiteți un comentariu