iPhone in Romania

Written on duminică, septembrie 30, 2007 by Darie Ionut Alin


Am fost placut surprins sa aflu ca a aparut si in Romania iPhone. Toata lumea vinde, toata lumea cumpara iPhone deblocat in Vodafone, Orange sau Cosmote. Preturile sunt ceva mai piperate decat in SUA dar merita.
Pe langa cateva relpici aduse de la chinezi de aici puteti cumpara un iPhone de 4G cu 500 euro sau unul de 8G cu aproximativ 700 de euro.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

3 Comments

  1. Cu soarele in brate |

    cine ti-a spus ca a aparut iPhone in romania?

  2. Darie Ionut Alin |

    Pai l-au adus baietii de afara, l-au decodat si gata. Am vazut si pe ebay ca majoritatea sunt decodate si merg pe orice retea.

  3. Anonim |

    Sunt mai mult decat sigur ca cei care chiar stiu cu ce se mananca telefoanele mobile nu isi vor cumpara iPhone inca. In primul rand nu are pic de suport 3G si asta duce la o micsorare a rapiditatii generale. E mai eficient momentan in Romania un Nokia smartphone de exemplu. Asta ar fi doar una din posibilele probleme. Daca vrei sa te dai mare si important poti sa iti iei un iPhone. Eu personal mai degraba mi-as lua un telefon normal, nu prea sofisticat si un iPod mai maricel. Ajung la acelasi pret, chiar economisesc cate ceva si merg si amandoua mai bine. Nah, ca exista si varianta iPod Touch care e cam la fel ca un iPhone numai ca nu are optiuni de telefon mobil.

Trimiteți un comentariu