" Mutu a fost fantastic ! "

Written on duminică, septembrie 09, 2007 by Alex

Presa din Belarus il elogiaza pe atacantul roman care a reusit in partida de aseara sa inscrie 2 goluri si a fost declarat si cel mai bun jucator de pe teren. Evolutia sa este una de invidiat si acum "Briliantul" este si intr'o forma excelenta, inscriind multe goluri atat in campionat cat si pentru echipa nationala.
"La primul sau meci oficial, Stange a pierdut in fata Romaniei cu acelasi scor ca fostul selectioner, Iuri Puntus. Mutu a fost fantastic. Nu ne-am inselat, din pacate, in privinta faptului ca stelistul Dica ne va face viata grea si in meciul echipelor nationale, dupa ce a facut-o si cu BATE Borisov. Hamutovski a salvat numeroase mingi de gol. De partea cealalta, Lobont a jucat ireprosabil. Ca sa prevezi infrangerea Belarusului nu era nevoie sa ai calitatile lui Nostradamus. Totul a fost previzibil. Sa nu-l uitam nici pe veteranul roman Dorinel Munteanu, care a jucat foarte bine", a scris Solidarnost. "Romanii sunt mai puternici", a titrat Belorusski Futbol.
de aici

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

1 Comment

  1. Anonim |

    Asa este, Mutu a jucat fantastic si practic am invins datorita sclipirilor lui. Excelent a fost si Dorinel Munteanu, care si-a facut simtita prezenta cum a intrat pe teren...si ce centrari da!

Trimiteți un comentariu