ProTV, lasa-ne !

Written on miercuri, septembrie 12, 2007 by Alex


Romania se duce la fund cu posturile astea de televiziune. Mai nou, ProTv a inceput de luni sa difuzeze celebrul serial american 'Prison Break'. La noi abia incepe si in America deja vor sa dea seria 3. Cei de la ProTv sunt niste idioti, nu-i pot numi altfel. Ora de difuzare este alease cu urechea, nu cu mintea. 23.15, asta e ora de difuzat un asa serial?? Plus ca il dau in cea mai naspa zi din saptamana, lunea, o data pe saptamana, de o sa se termine primul sezon la anu'. Asta e prostie romaneasca si pe site'ul oficial ProTv, comentarii din greu, dar astia nu se sinchisesc macar sa le citeasca si, daca le citesc, ii doare undeva de ce spun telespectatorii. Ma intreb ce ar fi spus actorii daca ar fi aflat ora de difuzare a serialului..probabil ca ar fi incetat sa joace. Ar fi luat-o ca pe o batjocura fata de munca lor. Oricum, serialul e super, am vazut primele 2 sezoane si o sa ma uit in continuare pe ProTv, abia astept sa apare sezonul 3, am vazut trailerul de 17 minute. E pacat de serial, ora si ziua de difuzare sunt extrem de prost alese. Filmul e bestial, il recomand tuturor.

Astept parerile voastre.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

2 Comments

  1. Anonim |

    nu stiu de esti asa de suparat ca o sa-l transmita PRO TV. Cum celelalte televiziuni nu s-au gandit sa-l difuzeze. Cat despre nr de episoade pe saptamana iti dau dreptate, este prea putin pentru un asemenea film.

  2. Anonim |

    tu de TORRENTI nu ai auzit? dak vrei , vezi si sezonul 4 :)) . Lasa taranii sa se uite la PRO TV ca ei nu stiu ca in America deja e fumat...
    Iar faza ca abia a aparut in Romania , e normal...

Trimiteți un comentariu